Gezin & familie

Tijd om eindelijk eens mooie foto’s te maken met jouw gezin of familie. We doen het tenslotte veel te weinig!
Een familiereportage of een fotoreportage van je gezin maak ik in gemiddeld 1-1,5uur. Ik hou het meest van spontane momenten.
Ik zal daarom ook niet vragen om strak naast elkaar te gaan staan, als liggend in het gras, hangend aan een boom of rennend van een heuvel af veel leuker is! Foto’s met kinderen moeten ook lekker speels zijn. Zo kunnen jullie later tegen elkaar zeggen, zo zijn ze écht, dát zijn onze kinderen!
Ik ben ook opzoek gegaan naar mooie en leuke locaties voor gezinnen en familiesessies, maar als jullie een eigen idee hebben kan dit natuurlijk ook. Hebben jullie een leuke achtertuin of willen jullie op de boerderij van opa foto’s maken, leuk!! (Geef dit dan even door tijdens de reservering. Dan kom ik graag van te voren even kijken). Verder fotografeer ik vaak in de duinen of het bos. Dit zijn voor alle seizoenen prachtige locaties!
Natuurlijk ben ik afhankelijk van het weer, want alle gezin en familiereportages doe ik buiten. Dit omdat ik graag de ruimte wil opzoeken.
Zeker als jullie met veel personen zijn. Ik geef elk gezin graag de tijd en een eigen plekje op de locatie. Even tijd met elkaar terwijl de rest op de afgesproken plek wacht. Zo krijgt iedereen binnen de familie de kans en de rust om te wennen en te ontspannen. 
Op een binnenlocatie ben ik vaak beperkt in de ruimte. Dit is in overleg altijd mogelijk, maar bedenk dan dat ik meer beperkt ben in de manier van fotograferen en de foto’s zullen dan meer geposeerd zijn.

 

Veelgestelde vragen

Hoe ga je te werk?

We spreken af op een plek en tijdstip wat jullie het beste/leukste vinden. Houdt rekening met (kleine) kinderen die ook mee gaan. Kinderen zijn erg actief en speels, maar sommige hebben ‘s middags hun slaap nog hard nodig. Probeer hier dan rekening mee te houden voor de sessie.
Ik kan op meerdere tijdstippen van de dag, dus voor mij is dat geen enkel probleem.

We zoeken alle leuke plekken op bij de afgesproken locatie en gaan aan de slag. Ik zal leuke verhalen vertellen en vraag ook om zo gewoon mogelijk met elkaar om te gaan. Speel met de kinderen, speel tikkertje, verschuil je achter bomen of geef elkaar zo nu en dan een knuffel. Ik geef jullie ook verschillende opdrachten om te zorgen dat jullie echt kunnen ontspannen en genieten van de fotosessie.

De mooie natuurlijke momenten pik ik er dan uit en samen maken we een mooie unieke fotoreportage van jullie kinderen/gezin of familie.

Tijdens een familiereportage maak ik diverse foto’s.
Het gezin apart, kleinkinderen samen met opa/oma – broers en zussen bij elkaar – etc. Ook als er nog eigen wensen zijn hoor ik dit natuurlijk graag.

Ontspannen op de foto, hoe dan?

Als Moment Design fotograaf hou ik als geen ander van spontane foto’s. Foto’s moeten echt zijn en je moet jezelf herkennen. Geen gemaakte poses of een neppe lach!
Met een hele mooie techniek die ik geleerd heb, stel ik diverse vragen en geef ik jullie opdrachten. Dit zodat jullie ontspannen en bezig zijn met elkaar. Door de interactie vergeten jullie bijna dat ik er ben en foto’s maak van alle leuke momenten. Het is dus niet zomaar een fotosessie, maar echt een gezellig moment met elkaar. Leuke dingen doen en verder lekker jezelf zijn! Deze sessie duurt ongeveer 1-1,5uur.

Wat kan ik verwachten na de fotosessie?

Na de sessie pak ik mijn spullen in en ga ik thuis aan het werk voor de eerste preview. Dit zijn een paar foto’s om alvast even van te kunnen genieten voordat de andere foto’s in jullie persoonlijke galerij komen te staan. Deze foto’s zullen voorzien zijn van mijn logo.

Jullie ontvangen binnen 3 weken na de sessie een inlogcode voor jullie persoonlijke online fotogalerij. Hierin zullen de geselecteerde foto’s komen te staan waar jullie een keuze uit kunnen maken. (afhankelijk van welk pakket jullie hebben gekozen).

Eventueel bestelde producten volgen ongeveer 3 weken na de sessie en na de (eventuele extra) betaling.

Moet ik nog meer weten?

Bij elke reservering ontvang je per mail van mij een formulier die je mag invullen. Hierop staan alle gegevens die ik moet weten, mocht er wat zijn.

Na het retour sturen van het formulier en als de betaling is voldaan, ontvang je van mij een bevestiging van de sessie en wordt er een PDF bestandje doorgestuurd met mijn werkwijze, tips en voorwaarden mbt de sessie die geboekt is. Hierin staat diverse informatie hoe ik werk en waar je rekening mee kunt houden tijdens de sessie. Ook zullen hier kledingtips in staan.

Om mijn naam te kunnen promoten zal ik de preview ook online plaatsen. Dit doe ik op mijn socialmedia kanalen en op mijn website.

Wil je dit niet? Geef dit dan even aan tijdens de fotosessie.

Sta jij binnenkort voor mijn lens?

Stuur een berichtje via onderstaand contactformulier en ik neem binnen enkele dagen contact met je op!