Studio

Kinderportret

In mijn eigen studio kan ik veel kanten op als het om portretfoto’s gaat. 
Vooral kinderportretten doe ik hier graag. Kinderen zijn eerlijk en puur. Ze zijn zichzelf. 
Maar daar ligt ook de moeilijkheidsgraad. Waarschijnlijk herken je het wel, want maak maar eens een foto van je eigen kind. 
Stil zitten kunnen ze maar even en hun aandacht moet je zien te vangen door alles uit de kast te trekken. 
Het ene kind is hier makkelijker in als het andere kind, maar daarom vind ik het ook zo leuk om te doen. Ik hou van een uitdaging!

Kom je naar mijn studio, dan weet ik 1 ding heel erg zeker; Je gaat naar huis met de garantie dat er héle mooie foto’s zijn gemaakt van jouw kind(eren) en dat ze dit met plezier en heel veel lol hebben gedaan.

Ik leg ze vast zoals ze zijn, maar uiteraard mogen ze zelf ook verschillende poses kiezen. Zij een beetje regie en ik een beetje meer.
Een mooi portret als afdruk voor aan de muur of om cadeau te geven aan opa en oma. Te gaaf om niet te doen!!

 

Profielfoto

Ook voor een nieuwe profielfoto kun je bij mij terecht.
Heb je een nieuwe baan, wil je solliciteren of heb je een foto nodig voor op je website of socialmedia kanalen, dan help ik je graag.
In mijn studio kun je kiezen uit verschillende neutrale achtergronden, maar wil je de foto’s maken op je werk, dan kan dat natuurlijk ook.
Ik houdt rekening met de wensen van de klant en zorg dat het plaatje compleet is en je er een goed gevoel aan over houdt.
Geen onzekerheden voor mijn camera. Ik begeleid jou naar de beste poses zodat je echt als jezelf op de foto gaat.

 

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een Studiosessie reserveren?

Dit kun je doen door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om te bespreken wat voor foto’s je wilt laten maken.
De studiosessie wordt bij voorkeur op een doordeweekse dag ingepland. Dit kan op woensdag -of donderdagochtend en vrijdag de hele dag.

Hoeveel personen kunnen er mee naar de studio?

De studio is geschikt voor maximaal 4 personen. 
Het liefst alleen degene die op de foto moet en nog 1 ouder/verzorger. Uiteraard mogen beide ouders mee, laat dit even weten dan hou ik daar rekening mee.

Waar is de studio?

Mijn studio is gevestigd in De Weere (Vekenweg 5).
Vanaf de A7 (Abbekerk) rij je richting De Weere en daar kom je voorbij een kerk en voorbij een kleine woonwijk. Je rijdt een stukje verder door en je ziet dan aan de rechterkant een vrijstaand huis, naast grote groene schuren (Loonbedrijf Westfriesland). Je rijdt over de brug en links van de sloot kun je parkeren bij de groene schuur. De deur tussen de plantenbakken staat op een kier.
Met de trap naar boven kom je bij mijn studio.
Toiletten en keuken zijn aanwezig.

Volledige adres: 
Vekenweg 5 – 1663 BA – De Weere

Wat kan ik verwachten na een Studiosessie?

Na de sessie ga ik thuis aan het werk voor de eerste preview. Dit zijn een paar foto’s om alvast even van te kunnen genieten voordat de andere foto’s in jullie persoonlijke galerij komen te staan. Deze foto’s zullen voorzien zijn van mijn logo. 

Jullie ontvangen binnen 3 weken na de sessie een inlogcode voor jullie persoonlijke online fotogalerij. Hierin zullen de geselecteerde foto’s komen te staan waar jullie een keuze uit kunnen maken.

Dit informatie hierboven geldt niet voor de profielfoto’s. (Volwassenen). Deze zullen met een paar dagen al klaar zijn en worden direct via de galerij naar de klant doorgestuurd.

Wat moet ik nog meer weten?

Bij elke reservering ontvang je per mail van mij een formulier die je mag invullen. Hierop staan alle gegevens die ik moet weten, mocht er wat zijn.

Na het retour sturen van het formulier en als de betaling is voldaan, ontvang je van mij een bevestiging van de sessie en wordt er een PDF bestandje doorgestuurd met mijn werkwijze, tips en voorwaarden mbt de sessie die geboekt is. Hierin staat diverse informatie hoe ik werk en waar je rekening mee kunt houden tijdens de sessie. Ook zullen hier kledingtips in staan.

Om mijn naam te kunnen promoten zal ik de preview ook online plaatsen. Dit doe ik op mijn eigen bedrijfs-facebookpagina en op mijn website.

Wil je dit niet? Geef dit dan even aan tijdens de fotosessie.

Sta jij binnenkort voor mijn lens?

Stuur een berichtje via onderstaand contactformulier en ik neem binnen enkele dagen contact met je op!