ZWANGERSCHAP

Sinds ik zelf zwanger ben geweest, weet ik hoe het voelt en hoe het is om je buik te zien groeien. 
Hoe bijzonder het is dat er een nieuw leven in je groeit waarbij alles stukje voor stukje gemaakt wordt in je eigen lichaam. Een zwangerschap is iets moois, maar kan ook heftig, moeilijk en zwaar zijn. De eerste weken gaan vaak gepaard met misselijkheid en dan is het natuurlijk om te hopen dat deze na 12-16 weken weer afzakken en je kan gaan genieten van de eerste schopjes die je daarna gaat voelen in je buik. Het “geplop” dat langzaam veranderd naar complete uitstulpingen van voeten of billen. De ruimte wordt steeds krapper en daar kan je wel eens flink last van hebben. Maar hoe bijzonder is het dan om te bedenken dat er nog maar een paar weken zullen zijn, voordat jullie kleintje in jullie armen zal liggen… 
9 maanden duren lang, maar gaan ook weer ontzettend snel voorbij. 
Maak van deze periode foto’s, want het is zó mooi om te hebben! 
Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de kleine…

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt een zwangerschapssessie ingepland?

Een zwangerschapsessie wordt meestal al ingepland als je rond de 20 weken (of eerder) zwanger bent. Dit omdat ik dan nog de grote kans heb op een vrije plek om de sessie voor je in te plannen. De sessie zal dan plaatsvinden tussen de 33 en 36ste week van je zwangerschap.

Je buik heeft een mooie volle vorm en zal mooi te zien zijn op de foto’s.

Hoe gaat een zwangerschapssessie in zijn werk?

Tijdens deze sessie kom ik bij jullie thuis. Ik fotografeer jullie dan in jullie eigen omgeving. In de woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld kijkend naar het wiegje/ledikantje in de babykamer. Details van de babykamer en kijkend naar de echofoto’s. “Gewoon zoals het is”.

Ik vraag je om neutrale kleding aan te trekken waarin je goed je buik kunt zien. Ook heb ik zelf een aantal jurken tot mijn beschikking die je zou kunnen lenen.
Natuurlijk is deze sessie ook ontzettend leuk te combineren met jullie andere kindjes. Luisterend naar mama’s buik, een boekje voorlezen, of gewoon samen met papa of mama knuffelen. Gewoon de heerlijke momenten samen.

De sessie duurt ongeveer 1-1,5uur. 

Binnen of buiten?

Een zwangerschapssessie kan bij jullie thuis, maar natuurlijk kan dit ook op een mooie buitenlocatie. We kunnen naar een park bij jullie in de buurt, maar we kunnen ook richting de kust. Het bos, de duinen en het strand zijn prachtige locaties om zwangerschapsfoto’s te maken. 
Dit bij voorkeur in de ochtend rond 9:00uur omdat het later al snel drukker kan worden en ik geen mensen in de achtergrond in mijn beeld wil hebben. Ook kan de fotosessie in de avond ingepland worden rond het “gouden uur”. Dit is ongeveer 1,5uur voordat de zon ondergaat en verschilt per maand. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met me op.

Voor het fotograferen op locatie worden er na de fotosessie reiskosten in rekening gebracht. De kosten hiervoor worden berekend vanaf 5km van 1655KL en bedragen €0,35 p/km.

 

Wat kan ik verwachten na de fotosessie?

Na de sessie pak ik mijn spullen in en ga ik thuis aan het werk voor de eerste preview. Dit zijn een paar foto’s om alvast even van te kunnen genieten voordat de andere foto’s in jullie persoonlijke galerij komen te staan. Deze foto’s zullen voorzien zijn van mijn logo.

Jullie ontvangen binnen 3 weken na de sessie een inlogcode voor jullie persoonlijke online fotogalerij. Hierin zullen de geselecteerde foto’s komen te staan waar jullie een keuze uit kunnen maken. 

Eventueel bestelde producten volgen ongeveer 3-4 weken na de sessie en na de (eventuele extra) betaling.

Moet ik nog meer weten?

Bij elke reservering ontvang je per mail van mij een formulier die je mag invullen. Hierop staan alle gegevens die ik moet weten dat als het nodig moet zijn ik jullie goed kan bereiken. Ook ontvangen jullie mijn voorwaarden. 
Belangrijk om alles goed door te lezen en hiermee dien je akkoord te gaan in het formulier en vooraf aan de definitieve boeking.

Na het retour sturen van het formulier en als de betaling is voldaan, ontvang je van mij een bevestiging en staat de fotosessie definitief ingepland.
Met de bevestiging ontvang je ook een digitale folder met hierin mijn werkwijze.
Hierin staat diverse informatie over hoe ik precies werk en waar je allemaal rekening mee kunt houden tijdens de fotosessie. Ook zullen hier kledingtips in staan.

Ook belangrijk:
Om mijn naam te kunnen promoten zal ik de preview ook online plaatsen. Dit doe ik meestal op mijn socialmedia kanalen, maar ook kunnen de foto’s gebruikt worden hier op de website.

Wil je dit niet? Geef dit dan even aan tijdens de fotosessie.

Kan ik tegelijk ook een newbornsessie reserveren?

Natuurlijk is dit mogelijk! Het leuke is, als je beide sessies wilt reserveren en beide sessies worden op 1 factuur gezet dan ontvang je een leuke combikorting van €50,00.

Sta jij binnenkort voor mijn lens?

Stuur een berichtje via onderstaand contactformulier en ik neem binnen enkele dagen contact met je op!

Ik reageer altijd vrij snel, maar mocht je nou geen reactie ontvangen na 2 dagen, wil je me dan alsjeblieft nogmaals mailen? info@makingmemoriesfotografie.nl of laat je berichtje achter via de whatsApp-knop hier rechts onderaan mijn website.
Dan ontvang ik je berichtje direct in mijn telefoon. Dankjewel!

× Stuur mij direct een berichtje!