ZWANGERSCHAP

Sinds ik zelf zwanger ben geweest, weet ik hoe het voelt en hoe het is om je buik te zien groeien. 
Hoe bijzonder het is dat er een nieuw leven in je groeit waarbij alles stukje voor stukje gemaakt wordt in je eigen lichaam. Een zwangerschap is iets moois, maar kan ook heftig, moeilijk en zwaar zijn. De eerste weken gaan vaak gepaard met misselijkheid en dan is het natuurlijk om te hopen dat deze na 12-16 weken weer afzakken en je kan gaan genieten van de eerste schopjes die je daarna gaat voelen in je buik. Het “geplop” dat langzaam veranderd naar complete uitstulpingen van voeten of billen. De ruimte wordt steeds krapper en daar kan je wel eens flink last van hebben. Maar hoe bijzonder is het dan om te bedenken dat er nog maar een paar weken zullen zijn, voordat jullie kleintje in jullie armen zal liggen… 
9 maanden duren lang, maar gaan ook weer ontzettend snel voorbij. 
Maak van deze periode foto’s, want het is zó mooi om te hebben! 
Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de kleine…

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt een zwangerschapssessie ingepland?

Een zwangerschapsessie wordt meestal al ingepland als je rond de 20 weken (of eerder) zwanger bent. Dit omdat ik dan nog de grote kans heb op een vrije plek om de sessie voor je in te plannen. De sessie zal dan plaatsvinden tussen de 33 en 36ste week van je zwangerschap.

Je buik heeft een mooie volle vorm en zal mooi te zien zijn op de foto’s.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens deze sessie kom ik bij jullie thuis. Ik fotografeer jullie dan in jullie eigen omgeving. In de woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld kijkend naar het wiegje/ledikantje in de babykamer. Details van de babykamer en kijkend naar de echofoto’s. “Gewoon zoals het is”.

Ik maak geen gebruik van zwangerschapsjurken, maar vraag je om neutrale kleding aan te trekken waarin je goed je buik kunt zien. Natuurlijk is deze sessie ook ontzettend leuk te combineren met uw andere kindjes. Luisterend naar mama’s buik, een boekje voorlezen, of gewoon samen met papa of mama knuffelen. Gewoon de heerlijke momenten samen.

De sessie duurt ongeveer 1-1,5uur. Afhankelijk van diverse omstandigheden (voedingsmoment tussendoor) maar met deze tijd heb ik de meeste foto’s wel gemaakt.

Wat kan ik verwachten na onze shoot?

Na de sessie pak ik mijn spullen in en ga ik thuis aan het werk voor de eerste preview. Dit zijn een paar foto’s om alvast even van te kunnen genieten voordat de andere foto’s in jullie persoonlijke galerij komen te staan. Deze foto’s zullen voorzien zijn van mijn logo.

Jullie ontvangen binnen 3 weken na de sessie een inlogcode voor jullie persoonlijke online fotogalerij. Hierin zullen de geselecteerde foto’s komen te staan waar jullie een keuze uit kunnen maken. (afhankelijk van welk pakket jullie hebben gekozen).

Eventueel bestelde producten volgen ongeveer 3-4 weken na de sessie en na de (eventuele extra) betaling.

Moet ik nog meer weten?

Bij elke reservering ontvang je per mail van mij een formulier die je mag invullen. Hierop staan alle gegevens die ik moet weten, mocht er wat zijn.

Na het retour sturen van het formulier en als de betaling is voldaan, ontvang je van mij een bevestiging van de sessie en wordt er een PDF bestandje doorgestuurd met mijn werkwijze, tips en voorwaarden mbt de sessie die geboekt is. Hierin staat diverse informatie hoe ik werk en waar je rekening mee kunt houden tijdens de sessie. Ook zullen hier kledingtips in staan.

Om mijn naam te kunnen promoten zal ik de preview ook online plaatsen. Dit doe ik op mijn eigen bedrijfs-facebookpagina en op mijn website.

Wil je dit niet? Geef dit dan even aan tijdens de fotosessie.

Sta jij binnenkort voor mijn lens?

Stuur een berichtje via onderstaand contactformulier en ik neem binnen enkele dagen contact met je op!