OVER MIJ

In 2015 ben ik (opnieuw) begonnen met fotograferen toen onze dochter Liza geboren werd. Met de camera van mijn opa werd het meer en meer en steeds serieuzer. 
Het was die tijd best pittig om te combineren met twee kindjes en een parttime baan. Uiteindelijk heb ik mijn vaste baan in 2016 op kunnen zeggen. Een goede keuze en dus kan ik zeggen dat ik nu fulltime fotograaf ben.

Ik ben gecertificeerd Moment Design Fotograaf.
Dit is een mooie en erg fijne techniek die ik graag gebruik tijdens mijn fotosessies.
Ik geef jullie opdrachten en stel diverse vragen. Hierdoor ontspan je en ben je jezelf. Geen neppe lach, maar echt zijn zoals je bent. Door deze mooie techniek is foto’s maken echt leuk! Lol met elkaar hebben, echte liefde voelen met je partner, gezin of familie. Een fijne ochtend of middag met elkaar beleven. Je zou haast vergeten dat ik tussendoor gewoon foto’s maak….

Ik hou ook veel van kinderen en ik denk dat de grootste opleiding “zélf moeder zijn” is. Ik voel kinderen aan en voeg me naar hun manier van communiceren. Ik maak grapjes, doe gek met ze en laat ze meekijken met wat ik doe. Laat ze vertrouwd raken aan mij en mijn camera. Ook mensen die het lastig vinden om op de foto te gaan, gaan uiteindelijk tevreden en enthousiast weer weg. Daar ligt mijn kracht.
Ik laat iedereen zijn gang gaan en kinderen mogen van mij wegrennen, schreeuwen of springen. Zo zijn ze! En ja, natuurlijk ook genoeg trucjes voor het mooiste portret.

Je kunt me boeken voor zwangerschap, newborn, kinderen en familie reportages.
Maar ook portretsessies in de studio komen steeds vaker terug. 
Ik heb een eigen studio, maar fotografeer ook graag op locatie buiten of bij klanten lekker thuis.

Ik hoop dat je nu een klein beetje een beeld hebt bij wie er achter Making Memories Fotografie zit, maar wil je meer weten over een sessie of wil je een sessie boeken ga dan naar het contactformulier en vul deze in. Ik reageer dan natuurlijk zo snel mogelijk!

Zie ik jullie snel? Lijkt me leuk!!

Liefs Marinda

Zwangerschappen

Newborns

Kinderen

Families

Sta jij binnenkort voor mijn lens?

Stuur een berichtje via onderstaand contactformulier en ik neem binnen enkele dagen contact met je op!

Ik reageer altijd vrij snel, maar mocht je nou geen reactie ontvangen na 2 dagen, wil je me dan alsjeblieft nogmaals mailen? info@makingmemoriesfotografie.nl of laat je berichtje achter via de whatsApp-knop hier rechts onderaan mijn website.
Dan ontvang ik je berichtje direct in mijn telefoon. Dankjewel!

× Stuur mij direct een berichtje!