OVER MIJ

Making Memories Fotografie is ontstaan in mijn hoofd en na het overlijden van mijn opa. Mijn twee initialen maken deze naam dan ook extra speciaal. 
In 2015 ben ik (opnieuw) begonnen met fotograferen toen onze dochter Liza geboren werd. Met de camera van mijn opa werd het meer en meer en steeds serieuzer. 
Het was die tijd erg druk om te combineren met twee kindjes, het huishouden, een parttime baan naast het fotograferen. Uiteindelijk heb ik mijn vaste baan in 2016 op kunnen zeggen en sindsdien fotografeer ik nu fulltime.

Ik heb in November 2018 mijn certificaat tot Moment Design fotograaf behaald.
Dit is een mooie en erg fijne techniek die ik graag gebruik tijdens mijn fotosessies.
Moment Design werkt met vragen en opdrachten. Hierdoor ontspan je en ben je jezelf. Geen nep lach, maar echt zijn zoals je bent. Het is meer dan gewoon een paar foto’s maken. Nee, door deze mooie techniek is foto’s maken ook echt leuk! Lol met elkaar hebben, echte liefde voelen met je partner, gezin of familie. Zijn zoals je bent en écht een moment samen beleven. Er is toch niks mooiers?

Ik hou ook veel van kinderen en ik denk dat de grootste opleiding “zélf moeder zijn” is. Ik voel kinderen aan en voeg me naar hun manier van communiceren. Ik maak grapjes, doe gek met ze en laat ze meekijken met wat ik doe. Laat ze vertrouwd raken aan mij en mijn camera. Vaak al na een paar minuten is het ijs gebroken en willen ze alleen nog maar helpen. Hoe fijn is dat? Ook mensen die ik niet ken en soms mensen die eigenlijk helemaal geen zin hebben in een fotoshoot, gaan uiteindelijk blij en vrolijk weer weg. Daar ligt mijn kracht. Ik laat iedereen hun gang gaan en kinderen mogen van mij wegrennen, schreeuwen of springen. Zo zijn ze! Laat ze gaan. En ja, natuurlijk ken ik genoeg trucjes om ze aan het lachen te maken, zodat jullie tóch nog een mooie afdruk kunnen geven aan opa en oma.

Je kunt me boeken voor zwangerschap, newborn, kinderen en familie reportages.
Maar ook portretsessies komen steeds vaker terug. Een mooi portret van jezelf en/of je eigen zaak. Voor op je CV, LinkedIn of andere socialmedia. Veel is mogelijk!
Ik heb een eigen studio, maar fotografeer ook graag op locatie buiten of bij klanten lekker thuis.

Ik hoop dat je nu een klein beetje een beeld hebt bij wie er achter Making Memories Fotografie zit, maar wil je meer weten over een sessie of wil je een sessie boeken ga dan naar het contactformulier en vul deze in. Ik reageer zo snel mogelijk!

Zie ik jullie snel? Lijkt me gezellig!!

Liefs Marinda

Zwangerschappen

Newborns

Kinderen

Families

Sta jij binnenkort voor mijn lens?

Stuur een berichtje via onderstaand contactformulier en ik neem binnen enkele dagen contact met je op!