Newborn

Het leven dat totaal veranderd door de komst van een baby. Júllie baby!
Of dit nu jullie eerste, tweede of volgende kindje is, het blijft bijzonder en dit soort momenten blijven altijd in je gedachten.
Laat foto’s maken van die heerlijke momenten. Het is een mooie herinnering om te zien hoe jullie baby écht een baby was.
Die momenten wil ik graag voor jullie vastleggen in een serie mooie, rustige en natuurlijke foto’s.
Ik kom graag bij jullie thuis en leg alles vast zodra ik binnenkom. Knuffelen op de bank of op jullie bed. Ook het babykamertje wordt natuurlijk niet overgeslagen. Het wiegje uit de familie of andere persoonlijke details. Ik leg alles vast wat ik tegenkom. 
Zijn er speciale wensen, geef het gerust aan. Heeft de kleine een voeding nodig, dan nemen we daar de tijd voor. Wil je daar ook foto’s van, dan doen we dat. Ik neem alle tijd die nodig is om al deze heerlijke momenten vast te kunnen leggen.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik een Newbornsessie reserveren?

Om zeker te zijn van een plekje kun je het beste een newbornsessie boeken rond de 20ste week van je zwangerschap. Je geeft aan wanneer je uitgerekende datum is en samen plannen we de reservering in. Je ontvangt dan het factuur en een reserveringsformulier. Nadat ik alles ingevuld retour heb gekregen ontvang je van mij een bevestiging en staan jullie definitief ingepland in mijn agenda.

(Het liefst dus vroeg plannen, want alleen dan ben je zeker van een plekje!!) Uiteraard kan dit ook later, maar dan kan ik geen garantie geven dat ik jullie kan helpen.
Proberen kan altijd!

Zodra jullie kindje geboren is nemen jullie direct contact met mij op en plan ik de sessie in wanneer het voor jullie voegt. Meestal is dit ongeveer 2 weken na de geboorte tot ongeveer een maand. (Later kan in overleg natuurlijk ook).

Hoe gaat een Newbornsessie in zijn werk?

Tijdens deze sessie kom ik bij jullie thuis. Ik fotografeer jullie in jullie eigen omgeving gewoon zoals het is. Lekker op de bank in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer, babykamer of in de wieg/ledikant.
Ik fotografeer ook het kamertje en het geboortekaartje en natuurlijk andere wensen als die er zijn. Wist je dat bijvoorbeeld een badmoment leuk is om te fotograferen?

Mocht de kleine een voeding tussendoor nodig hebben, stoppen we even en gaan we daarna weer rustig verder. 
De foto sessie duurt ongeveer 1,5uur, maar ook weer geheel afhankelijk van jullie kleintje.

Wat kan ik verwachten na onze shoot?

Na de sessie pak ik mijn spullen in en ga ik thuis aan het werk voor de eerste preview. Dit zijn een paar foto’s om alvast even van te kunnen genieten voordat de andere foto’s in jullie persoonlijke galerij komen te staan. Deze foto’s zullen voorzien zijn van mijn logo. 

Jullie ontvangen binnen 3 weken na de sessie een inlogcode voor jullie persoonlijke online fotogalerij. Hierin zullen de geselecteerde foto’s komen te staan waar jullie een keuze uit kunnen maken. 

Eventueel bestelde producten volgen ongeveer 3 weken na de sessie en na de (eventuele extra) betaling.

Moet ik nog meer weten?

Bij elke reservering ontvang je per mail van mij een formulier die je mag invullen. Hierop staan alle gegevens die ik moet weten, mocht er wat zijn. 

Na het retour sturen van het formulier en als de betaling is voldaan, ontvang je van mij een bevestiging van de sessie en wordt er een PDF bestandje doorgestuurd met mijn werkwijze, tips en voorwaarden mbt de sessie die geboekt is. Hierin staat diverse informatie hoe ik werk en waar je rekening mee kunt houden tijdens de sessie. Ook zullen hier kledingtips in staan.

Om mijn naam te kunnen promoten zal ik de preview ook online plaatsen. Dit doe ik op mijn eigen bedrijfs-facebookpagina en op mijn website. Wil je dit niet? Geef dit dan even aan tijdens de fotosessie.

 

Heb je andere vragen of wil je een sessie boeken? Vul dan het contactformulier in en dan zal ik je z.s.m. beantwoorden.

Sta jij binnenkort voor mijn lens?

Stuur een berichtje via onderstaand contactformulier en ik neem binnen enkele dagen contact met je op!