Newborn

Het leven dat totaal veranderd door de komst van een baby. Júllie baby!
Of dit nu jullie eerste, tweede of volgende kindje is, het blijft bijzonder en dit soort momenten blijven altijd in je gedachten.
Laat foto’s maken van die heerlijke momenten. Het is een mooie herinnering om te zien hoe jullie baby écht een baby was.
Die momenten wil ik graag voor jullie vastleggen in een serie mooie, rustige en natuurlijke foto’s.
Ik kom graag bij jullie thuis en leg alles vast zodra ik binnenkom. Knuffelen op de bank of op jullie bed. Ook het babykamertje wordt natuurlijk niet overgeslagen. Het wiegje uit de familie of andere persoonlijke details. Ik leg alles vast wat ik tegenkom. 
Zijn er speciale wensen, geef het gerust aan. Heeft de kleine een voeding nodig, dan nemen we daar de tijd voor. Wil je daar ook foto’s van, dan doen we dat. Ik neem alle tijd die nodig is om al deze heerlijke momenten vast te kunnen leggen.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik een Newbornsessie reserveren?

Om zeker te zijn van een plekje kun je het beste een newbornsessie boeken rond de 20ste week van je zwangerschap. Je geeft aan wanneer je uitgerekende datum is en samen plannen we de reservering in. Je ontvangt dan het factuur en een reserveringsformulier. Nadat ik alles ingevuld retour heb gekregen ontvang je van mij een bevestiging en staan jullie definitief ingepland in mijn agenda.

(Het liefst dus vroeg plannen, want alleen dan ben je zeker van een plekje!!) Uiteraard kan dit ook later, maar dan kan ik geen garantie geven dat ik jullie kan helpen.
Proberen kan altijd!

Zodra jullie kindje geboren is nemen jullie direct contact met mij op en plan ik de sessie in wanneer het voor jullie voegt. Meestal is dit ongeveer 2-3 weken na de geboorte tot ongeveer een maand. (Later kan in overleg natuurlijk ook).

Hoe gaat een Newbornsessie in zijn werk?

Tijdens deze sessie kom ik bij jullie thuis. Ik fotografeer jullie in jullie eigen omgeving gewoon zoals het is. Lekker op de bank in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer, babykamer of in de wieg/ledikant.
Ik fotografeer ook het kamertje en het geboortekaartje en natuurlijk andere wensen als die er zijn. Wist je dat bijvoorbeeld een badmoment leuk is om te fotograferen?

Mocht de kleine een voeding tussendoor nodig hebben, stoppen we even en gaan we daarna weer rustig verder. 
De foto sessie duurt ongeveer 1,5uur, maar ook weer geheel afhankelijk van jullie kleintje. Ik neem graag de tijd en heb om die reden altijd maar 1 fotosessie per dag ingepland staan.

Wat als ons kindje niet meewerkt en veel huilt?

Ik kan alleen maar zeggen; Maak je hierover geen zorgen!
Ik help jullie met al die eerste strubbelingen en dus ook met deze momenten tijdens de fotosessie. Ik ken genoeg trucjes om jullie en de kleintjes gerust te stellen. Het voordeel van een lifestylesessie is dat niks moet en alles mag. Lekker knuffelen als ze daar behoefte aan hebben. Pak de kleine lekker bij je, loop even heen en weer. Juist het wiebelen en de variatie is fijn voor ze.
Sommige kindjes zijn de hele sessie wakker en andere kindjes slapen alleen maar. Dit is nooit te zeggen en dus is elke fotosessie anders. 

Is er een kramp of een voeding nodig, zoek die geborgenheid op en neem even de rust. 
Ik kijk niet op de klok en neem graag alle tijd voor jullie. 
Mocht het om welke reden dan ook zijn dat ik niet genoeg foto’s heb kunnen maken, dan bespreek ik dit met jullie tijdens de sessie zelf en verzetten we de fotosessie eenmalig. Toch kan ik stiekem wel zeggen; Dit is nog niet eerder gebeurd en lukt het altijd om prachtige foto’s te maken van jullie mooie gezin.

Wat kan ik verwachten na de fotosessie?

Na de sessie pak ik mijn spullen in en ga ik thuis aan het werk voor de eerste preview. Dit zijn een paar foto’s om alvast even van te kunnen genieten voordat de andere foto’s in jullie persoonlijke galerij komen te staan. Deze foto’s zullen voorzien zijn van mijn logo. 

Jullie ontvangen binnen 3 weken na de sessie een inlogcode voor jullie persoonlijke online fotogalerij. Hierin zullen de geselecteerde foto’s komen te staan waar jullie een keuze uit kunnen maken. 

Eventueel bestelde producten volgen ongeveer 3-4 weken na de sessie en na de (eventuele extra) betaling.

Moet ik nog meer weten?

Bij elke reservering ontvang je per mail van mij een formulier die je mag invullen. Hierop staan alle gegevens die ik moet weten dat als het nodig moet zijn ik jullie goed kan bereiken. Ook ontvangen jullie mijn voorwaarden. 
Belangrijk om alles goed door te lezen en hiermee dien je akkoord te gaan in het formulier en vooraf aan de definitieve boeking.

Na het retour sturen van het formulier en als de betaling is voldaan, ontvang je van mij een bevestiging en staat de fotosessie definitief ingepland.
Met de bevestiging ontvang je ook een digitale folder met hierin mijn werkwijze.
Hierin staat diverse informatie over hoe ik precies werk en waar je allemaal rekening mee kunt houden tijdens de fotosessie. Ook zullen hier kledingtips in staan.

Ook belangrijk:
Om mijn naam te kunnen promoten zal ik de preview ook online plaatsen. Dit doe ik meestal op mijn socialmedia kanalen, maar ook kunnen de foto’s gebruikt worden hier op mijn website.

Wil je dit niet? Geef dit dan even aan tijdens de fotosessie.

Kan ik ook nog een zwangerschapssessie boeken?

Natuurlijk kan dat! Het leuke is, als je beide sessies wilt reserveren en beide sessies worden op 1 factuur gezet dan ontvang je een leuke combikorting van €50,00.

Sta jij binnenkort voor mijn lens?

Stuur een berichtje via onderstaand contactformulier en ik neem binnen enkele dagen contact met je op!

Ik reageer altijd vrij snel, maar mocht je nou geen reactie ontvangen na 2 dagen, wil je me dan alsjeblieft nogmaals mailen? info@makingmemoriesfotografie.nl of laat je berichtje achter via de whatsApp-knop hier rechts onderaan mijn website.
Dan ontvang ik je berichtje direct in mijn telefoon. Dankjewel!

× Stuur mij direct een berichtje!